Årets VD

Goda förebilder

År 2012 fick vi i uppdrag av Motivation Media Group att designa och tillverka utmärkelsen Årets VD. Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsdrivet ledarskap och en långsiktig hållbar utveckling av svenskt näringsliv.

Resultatet blev ett glasdiplom dvs en tavla med en handgjord unik glasdetalj med plats för gravyr under. Effekten blir lite av ”two-in-one”, både ett diplom och ett pris.  Sedan dess är det detta glasdiplom som delas ut varje år i fyra olika kategorier.


VD-prisetIMG_3869
VD_Tillv_ST

Fakta

En utmärkelse att hänga på väggen på sitt kontor är ibland att föredra framför en statyett. Ofta kan det finnas utrymme på en vägg, men inte alltid på en hylla eller på skrivbordet.

Vill du se hur priset togs fram?

I filmen till höger kan du  se och höra Jonas berätta om designen och få se hur priset tillverkas under tiden. 

Varmt välkommen in bakom kulisserna!

"Många av våra kunder verkar för att minska sin miljöpåverkan och skapa social hållbarhet. Det kräver ofta en förmåga att tänka utanför boxen och göra förändringar, något som inte är möjligt utan ett bra ledarskap. Därför är det extra roligt för oss att ha fått designa och ta fram utmärkelsen för Årets VD. Ett pris som belönar just kombinationen av fina ledaregenskaper, bra värderingar och förmågan att kunna genomdriva förändringar till nytta för företaget på lång sikt."

Jonas Torstensson, formgivare

Torstensson Art & Design