WISE Communications

En utsmyckning med utgångspunkt från varumärket

Uppdraget åt PR- och kommunikationsbyrån WISE Communications var att skapa en visuell helhet. Bland annat logotyp, grafisk profil och skylt. I uppdraget ingick även att skapa en utsmyckning i entrén.

"För oss som pr- och kommunikationsbyrå är det oerhört viktigt att kommunikationen blir rätt i alla led. Det gäller såväl i mötet med våra uppdragsgivare, som när vi arbetar för dem med t ex medierelationer, kriskommunikation och event.

Birgitta Lerström, VD

Wise_Utsmyckning
Wise_Skylt-6451

Tanken bakom

Utsmyckningen visar kommunikation på ett inspirerande sätt. Där finns tänkvärda meningar kring kommunikation. Tanken är att visa på företagets verksamhet på ett nytt sätt, att få besökarna i "rätt stämning".

Företagets visuella uttryck är vårt ansikte mot omvärlden. Det spelar en central roll i mötet med våra uppdragsgivare, eftersom det ska spegla allt det vi står för.

Med Torstenssons hjälp har vi hittat en grafisk identitet som harmonierar med våra kärnvärden och som sticker ut. De har dessutom skapat ett vackert och inspirerande konstverk för vårt kontor med utgångspunkt från vårt varumärke."

Birgitta Lerström, VD

WISE Communication